Fašnik 2018.

OŠ Sveti Martin na Muri u suradnji s TZ Sveti Martin na Muri organizirali su tradicionalni fašnik – povorka maškara i izbor najmaske. Na sam fašnički utorak učenici i djelatnici škole su uz goste iz DV Ribica i DV Smješko te učenike i nastavnike iz OŠ Črenšovci prošetali u bučnoj povorci centrom Svetog Martina na Muri i otjerali najavljeni snijeg. Barem na to kratko vrijeme!

Poslije u školskom holu, u prigodnom programu koji su vodile živahne i simpatične nogometašice Lara Bogdan i Nina Nemet, svaka je skupina i pojedinačna maska dobila priliku za kratkim predstavljenjem koji je bio jedan od kriterija izbora za najpojedinačnu i najgrupnu masku. Žiri je imao jako tešku ulogu s obzirom da su sve maškare bile odlične!

Nagrade su sponzorirale Općina Sveti Martina na Muri (1. mjesto-kupanje u Termama Sveti Martin za cijelu grupu i naj pojedinačnu masku), Kitro prodavaonica Sveti Martin na Muri (2. i 4. mjesto – slatki poklon paket), TZ Sveti Martin na Muri (3. mjesto –slatki poklon paket).

Najbolja pojedinačna maska: Shrek i Fiona

Najgrupne maske: KISS, Pingvini, Nogometaši, Bolničari

U izradu maski, uz velik trud, uključili su se svi učenici, njihovi učitelji, roditelji i ukućani, a hvala ide i TZ Čakovec za poslanim balonima koji su ukrasili školski hol!