GALERIJA SLIKA – Humanitarnim koncertom za čakovečku pedijatriju prikupljeno 16.790 kuna!

Veliko srce pokazali su večeras brojni Međimurci koji su prisustvovali Humanitarnom božićnom koncertu za odjel pedijatrije ŽB Čakovec.

Na koncertu su nastupili omiljena Maja Blagdan, Ivo Gamulin i mladi talent Dominik Padarić koji su svojim izborom pjesama pridonijeli stvaranju blagdanskog ozračja. Koncert su otvorili mališani iz Dječjeg zbora Osnovne škole Sveti Martin na Muri, a voditelj programa bio je Mirko Fodor koji je ovog puta pokazao i svoje pjesničko umijeće pridruživši se na pozornici poznatim hrvatskim pjevačima.

Novci se prikupljaju za kupnju gastroskopa jer, nažalost, dok je potreban pregled nekog djeteta liječnici pedijatrije koriste gastroskop za odrasle osobe. Ukupno je do sada prikupljeno 16.970 kuna, a donacije se primaju do kraja prosinca. Humanitarnoj akciji možete se pridružiti svojim novčanom uplatom na žiro račun HR0423400091510900578.

-Želim da vam srca uvijek budu ovako otvorena i da vas u sve dane života vodi ova sveta ljubav- poručila je na kraju koncerta Maja Blagdan. Koncert je organizirala TZ Sveti Martin na Muri.