Koncert Zbora mladih povodom blagdana Sv.Martina

Župni zbor mladih iz Svetog Martina na Muri pod vodstvom Patrika Zamude održao je koncert povodom proslave blagdana sv. Martina, zaštitnika njihove župe.

-Koncert je najljepši način da zaokružimo slavlje povodom blagdana sv. Martina, našeg zagovornika. Kaže se tko pjeva dvostruku moli, a mi ćemo reći tko posluša dvostruko moli. Upravo nas to okupljala da na najljepši način slavimo Isusa na našoj misi. Pjevanjem doživljamo njegovu ljubav, a pjesmom rastemo u vjeri- kazala je na početku koncerta Sara Jalšovec, jedna od članica Zbora mladih.

Za ovu su prigodu članovi zbora otpjevali: Bliže o Bože moj, Dajte mi sladak poj, O ljuba božja velika, Dubine, Milost, Sitan Bog i Ja tebe tražim u onaj dan.

Gosti koncerta bili su Nikola Mikulić iz Belice na bubnjevima, Ivica Goričanec na električnoj gitari, mladi bariton Dominik Padarić iz Žabnika i dječji župni zbor kojeg vodi vjeroučitelj Zvonko Ladić.

Na kraju koncerta velečasni Ivan Herceg zahvalio je članovima zbora na prekrasnom koncertu te im je podijelio zahvalnice.  Koncert je pobudio veliki interes župljana pa je mjesna crkva bila ispunjena do zadnjeg mjesta.

Foto i tekst: Sanja Heric, mnovine.hr