Licence za trenere Varaždinske i Međimurske županije

U LifeClass termama Sveti Martin na maloj svečanosti podijeljene su licence trenerima iz Varaždinske i Međimurske županije.Ujedno smo razgovarali i o aktualnoj problematici stolnog tenisa – rekao je Renato Čengć, direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza te nadodao:Cilj je HSTS-a da potakne stručni rad, da se treneri u klubovima kvalitetnije, stručnije i bolje bave s djecom te da otvorimo mogućnost napredovanja trenera kroz pokazne treninge, seminare i kampove koje će HSTS organizirati i ovdje u LifeClass termama Sveti Martin.

Goran Radanović, voditelj programa za licence rekao je kako je ovaj opsežan projekt napravljen u skladu sa Zakonom o sportu.

– Uspjeli smo riješiti ove dvije županije s licenciranjem trenera, podijelili smo licence svim trenerima koji su zastupljeni u klubovima u ovim županijama. S tim da do 31. prosinca ove godine uvažavamo sve primjedbe koje treneri imaju na status koji su dobili, tako da ćemo to ispravljati u hodu. Od 1. siječnja 2018. krećemo s planom rada za trenere po licencama – zaključio je Radanović.

Svečanost podjele licenci organizirana je uz pomoć Stolnoteniske regije Sjever i STK Starr.