Novi načelnik općine Sveti Martin na Muri je Dražen Crnčec

Poštovane mještanke i mještani! Povjerenjem koje ste mi dali u izborima, koliko me čini ponosnim, toliko osjećam i sav Vaš interes i potrebe za daljnjim radom na dobrobit svih nas. Veseli me što smo u našem kraju zadržali visoku razinu političke kulture i komunikacije. I stoga zahvaljujem i mom protukandidatu na fer i korektnoj političkoj utakmici. Posebno me veseli što su se na svim izbornim listama pojavila nova imena, mladi ljudi, spremni za aktivnije uključivanje u gospodarski i društveni život Općine.
Zadržati našu Općinu kao turistički, gospodarski, kulturno i sportski afirmativnu sredinu, omogućiti joj razvoj, možemo jedino ako surađujemo, ako se međusobno uvažavamo i poštujemo. Stoga, poručujem da smo svi mi, izabrani kroz ove izbore, u koaliciji s vama, svim mještankama i mještanima bez obzira na politička stajališta, i jedino na taj način može doći do daljnjeg razvoja naše sredine.
Poštujući trud i radišnost žitelja naše Općine, poštujući sve što se trudom, mudrošću i odricanjem naših prethodnika stvorilo i omogućilo nam kvalitetniji život, vjerujem da možemo, a i hoćemo i moramo tim putem krenuti dalje.
Na kraju, zahvaljujem osobno svim članicama i članovima HSLS-a, stranke koja me predložila, podržala i bila potpora u svim etapama ovih izbora, mom zamjeniku Martinu Srši, dosadašnjem načelniku Franji Makovcu, a posebice mojoj obitelji. Čestitke upućujem i svim novoizabranim članicama i članovima Općinskog vijeća i poručujem da ih čeka izazovno i zahtjevno razdoblje koje ćemo rješavati, nadam se, kroz dijalog, međusobno uvažavanje i konkretne prijedloge i rješenja zajedno, na dobrobit svih.

Dražen Crnčec
načelnik općine Sveti Martin na Muri