Održan devetnaesti po redu DAN ŽENA

Suradnjom Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske – ogranka Svetog Martina na Muri i Hrvatske kulturno umjetničke udruge «Sv.Martin» kao suorganizatora, održan je povodom Dana žena devetnaesti po redu prigodan kulturno-umjetnički program u prostoru Osnovne škole Sveti Martin na Muri. U 18,OO sati započeo je prigodni kulturno–umjetnički program u kojem su sudjelovali : Svetomartinske_mažoretkinje, tamburaški sastav HKUU Sveti Martin, Dominik Padarić, dječja vokalna skupina OŠ Sveti Martin na Muri, gosti iz kulturno-umjetničkih društava Žiškovca i Štrigove, a program su uspješno vodile Rahela Perčić i Tomislava Klemenčić.

Nakon kulturno-umjetničkog programa svim je ženama darovano cvijeće te su pozvane na prigodni domjenak uz kavu i kolače. Svi učesnici dobili su zahvalnice i prigodne poklone za sudjelovanje u manifestaciji.

Općinski načelnik Dražen Crnčec zahvaljuje svim učesnicima manifestacije te Osnovnoj školi na pruženoj podršci kako bi se ova manifestacija održala.

GALERIJA SLIKA- DAN ŽENA 8.3.2018.