Održana 6. svečana sjednica općinskog vijeća

Četvrtak, 28.12.2017. općinsko vijeće Sveti Martin na Muri, održalo je svoju 6. svečanu sjednicu koja je odrađena u srdačnom ozračju i završila čestitanjima i željama za još bolju 2018. godinu.

Načelnik općine gosp. Dražen Crnčec,  se osvrnuo na minulu godinu te najavio planove i očekivanja u novoj godini.

Godinu koja je na isteku obiliježili su lokalni izbori koji su kod nas rezultirali mirnim prijenosom vlasti. Raduje me što vijećnici iskazuju kolegijalnost i to mora davati dobre rezultate. Bila je i godina u kojoj je odrađeno puno ‘papirologije’ koju iziskuju brojni projekti.

U 2018. godini želimo učiniti iskorak u odnosu na ovu godinu, što neće biti lako, ali uz dogovor svih nas biti ćemo i dalje dobra sredina, naglasio je Crnčec. Predsjednica Općinskog vijeća g. Petra Novinščak, složila se s Crnčecom te posvijestila:

U interesu svih je dogovor vijećnika i stranaka, premda ima različitih pogleda i mišljenja, do sada smo sve uspješno prevladali, a od toga najviše koristi ima zajednica. Koliko god to izgledala floskula, ali istina je i to ću ponavljati, kako svako vijeće krasi kvaliteta, kreativnost i kolegijalnost i zato smo dobri i uzorni. Vjerujem kako će to biti i u godini koja nam je na vidiku, rekla je Novinščak.

Zamjenik načelnika g.Martin Srša, naglasio je kako su vijećnici slika općine i kako žitelji i ne pitaju tko je u kojoj stranci nego koliko doprinosi radom u vijeću.  Ja sam ponosan na vijeće i vijećnike i želim i vjerujem da će tako biti i u godini koja je pred nama.