Uspješne Svetomartinske mažoretkinje na prijemu kod načelnika Crnčeca

Novi načelnik Općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec održao je primanje za Svetomartinske mažoretkinje koje su ove godine ostvarile zavidne rezultate na natjecanjima.

Svetomartinske mažoretkinje, članice Hrvatske kulturno umjetničke udruge Sveti Martin, bile su ugošćene kod načelnika Dražena Crnčeca u Centru za posjetitelje Ekomuzeja Mura u Žabniku na temelju svojih rezultata koje su ove godine ostvarile na državnom natjecanju u Koprivnici i na međunarodnom natjecanju u Samoboru.

Novi načelnik Općine Sveti Martin na Muri u svom je obraćanju istaknuo da su mažoretkinje vrlo bitan te nezaobilazan promotor i kotačić Općine. Zbog toga itekako zaslužuju daljnju potporu uz želju da i nadalje postižu zapažene rezultate, a nadasve čuvaju zajedništvo i prijateljstva koja su se stvorila jer su ona pokretač, naglasio je Crnčec, i jedna od najvažnijih spona u ostvarivanju bilo kojeg zacrtanog cilja.

Na svečanom primanju bile su trenerice Stanka Kutnjak i Nina Horvat koje su bile darovane prigodnim poklonima u znak zahvalnosti za trud i entuzijazam kojeg svakodnevno ulažu u radu s mladim mažoretkinjama.

Druženju je prisustvovao i bivši općinski načelnik Franjo Makovec. Mažoretkinje su također zahvalile općinskom načelniku na potpori te su mu u znak zahvale poklonile medalju, kao i bivšem načelniku Makovcu.

Nakon svečanog dijela, druženje se nastavilo vožnjom turističkim vlakićem te zajedničkim fotografiranjem.