Valentinovsko srce iz Svetog Martina

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri je povodom Valentinovog omogućila mještanima, posjetiteljima i turistima stvaranje prekrasnih uspomena i fotografija u centru Svetog Martina i u Termama sveti Martin.  Naime, radi se o postavljenim okvirima u obliku srca unutar kojih se svatko može fotografirati i na koje se svatko može potpisati ili ostaviti određenu poruku svojim najbližima i najdražima.

Ivana Knez direktorica TZ Sveti Martin je htjela svima koji su zainteresirani omogućiti stvaranje lijepih uspomena uz simboličan okvir u obliku srca povodom mjeseca ljubavi. Okvire u obliku srca sa posebnim porukama ćemo  nakon veljače postaviti u labirint ljubavi u Žabniku uz Centar za posjetitelje i mlin na Muri kako bi se i tokom nadolazećeg proljeća posjetitelji mogli fotografirati i upisivati poruke najdražima.

Načelnik općine Dražen Crnčec podržava postavljanje okvira u obliku srca i nada se da će brojni turisti sa sobom osim prekrasnih doživljaja stvorenih u našoj destinaciji sa sobom ponijeti i fotografije sa najdražima unutar srcolikog okvira.

Na fotografiji su Barbara Perčić, stručna suradnica TZ-a i Dejan Krajačić, djelatnik Općine koji je i izradio okvire.