ZBOG MALOG INTERESA OTKAZUJE SE OVOGODIŠNJI SPUST MURSKIH LADJI

Ovogodišnji 15. Međunarodni spust murskih ladji bio je planirani za 25. lipanj 2017. godine kada bi se ujedno održala i zajednička proslava Dana Državnosti Grada Mursko Središće i Općine Lendava. Organizacijski odbor održao je nekoliko sastanaka na kojima su razrađeni detalji Spusta murskih ladji od dobivanja dozvola od strane Policije, osiguranja na vodi HGSS-a, osigurani su raft čamci sa profi raft vodičima, te sve ostale aktivnosti koje zahtjeva organizacija takvog događaja.

Organizacijski odbor poduzeo je sve potrebne mjere i aktivnosti da se ovogodišnji spust, nakon prošlogodišnje stanke, provede, međutim prema prijavama i informacijama okolnih Općina broj prijavljenih je jako mali ili uopće nema prijavljenih.

Stoga Vas obavještavamo da se otkazuje ovogodišnji 15. Međunarodni sput murskih ladji i ujedno se zahvaljujemo svima koji su bili dio organizacije ovog tradicionalnog događaja. Grad Mursko Središće sa zadovoljstvom je preuzeo ulogu glavnog organizatora ovogodišnjeg spusta, te je putem svojih resursa, a posebno putem Turističke zajednice pokušao održati tradiciju Spusta murskih ladji.